elixir r2

Avasa Travel Group en recerca de producte alternatiu

Recentment ha signat acord amb Elixir Cruises, una alternativa a l'creuer tradicional.

Fa unes setmanes el Grup anunciava el nou enfocament en la seva contractació per avançar-se a recollir amb èxit els primers brots un cop s'iniciï la recuperació en el sector turístic.

En aquest sentit, Avasa que es distingeix a més per la recerca constant de nous col·laboradors amb els quals oferir valor afegit a les seves agències i gran varietat de producte tenint en compte les tendències de el sector turístic, ha incorporat a la seva llista de proveïdors a Elixir Cruises.

Es tracta d'una naviliera "boutique" grega que ofereix una alternativa a l'creuer tradicional adaptada per a tot tipus de públic i que ofereix experiències úniques a bord dels seus iots. Amb l'arribada d'aquesta nova naviliera, Avasa Travel Group amplia l'oferta de producte alternatiu a el gran creuer, ja que també manté des de fa anys acord de col·laboració amb diverses navilieres exclusives, com Variety Cruises. La major companyia de creuers "boutique" de l'món composta per una flota de iots i velers propis d'entre 4 i 36 cabines albergant fins a un màxim de 72 hostes".

Amb aquest producte alternatiu, des d'Avasa volem oferir als nostres agències diferents propostes per navegar d'una manera més íntima, ja que hem detectat un auge en aquest tipus demanda per part dels nostres creueristes i viatgers que busquen noves experiències en alta mar." Declara Marien Riera, directora de contractació de Grup.
¡Compartelo en tus redes!